Julies madblog: Fra jord til bord med airfryeren
Hej alle sammen!
Jeg hedder Julie, og jeg er en madblogger med en passion for friske, hjemmedyrkede råvarer og min nye airfryer. Jeg bor i Hvidovre med min mand Jesper og vores to dejlige teenagebørn, Emma og Lucas.
Mad fra egen have.
Jeg har altid elsket at have en køkkenhave. Der er noget helt magisk ved at se små frø spire og vokse til frodige planter, der giver os lækker og sund mad. I år har jeg dyrket et væld af forskellige grøntsager, herunder tomater, kartofler, chili, hvidløg og porrer.
For nylig har jeg fået en ny hobby:
At lave mad fra min køkkenhave i min airfryer.
Airfryeren er en genial maskine, der kan tilberede mad på en hurtig, nem og sund måde. Den bruger minimalt olie, hvilket gør det til et perfekt valg for os, der gerne vil spise sundt.
Jeg har eksperimenteret med mange forskellige opskrifter i min airfryer, og jeg har haft stor succes med dem alle.
En af mine favoritter er sprøde kartoffelskiver med timian og rosmarin. De er nemme at lave og smager helt fantastisk.
Jeg har også lavet lækre tomatsalsaer med friske tomater fra haven, chili og hvidløg. De er perfekte til at servere på grillmad eller som topping til tacos.
En anden favorit er porrer stegt i airfryeren med bacon og ost. De er sprøde og cremet på samme tid og er perfekte som en let frokost eller snack.
Jeg er så glad for, at jeg har opdaget airfryeren. Det har gjort det endnu nemmere og mere sjovt at lave mad med friske, hjemmedyrkede råvarer. Jeg elsker at eksperimentere med nye opskrifter, og jeg deler altid mine resultater på min blog.
Hvis du er interesseret i at lære mere om at lave mad fra haven i airfryeren, så er du velkommen til at besøge denne online airfryer kogebog, som jeg skriver for . Du kan finde opskrifter, tips og inspiration til at komme i gang.
Her er et par af mine favoritopskrifter:
En af mine favoritter er som nævnt sprøde kartoffelskiver med timian og rosmarin. De er nemme at lave og smager helt dejligt, så dem starter vi med.
Sprøde kartoffelskiver med timian og rosmarin:
Skær kartofler i tynde skiver.
Vend dem i olivenolie, timian, rosmarin, salt og peber.
Tilbered i airfryeren ved 180°C i 15-20 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og sprøde.
Tomatsalsa:
Hak tomater, chili og hvidløg fint.
Bland dem med olivenolie, citronsaft, koriander, salt og peber.
Server på grillmad eller som topping til tacos.
Porrer stegt i airfryeren med bacon og ost:
Skær porrer i skiver.
Steg bacon i airfryeren, indtil det er sprødt.
Tilsæt porrer og ost, og steg videre i 5-10 minutter, eller indtil porrerne er møre og osten er smeltet.
Jeg håber, at du vil prøve mine opskrifter og lade dig inspirere til at lave mad fra haven i din airfryer!
God fornøjelse!
Julie
Hvidovre
